Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از فدراسیون کشتی، طرح فدراسیون کشتی ایران برای برگزاری مشترک مسابقات بین المللی در سال های 2016 و2017 در نشست هیات رئیسه اتحادیه جهانی کشتی (UWW) در بوداپست مجارستان و سپس فرانسه به تصویب رسید.
در آن نشست رسول خادم نماینده ایران با اشاره به کاهش میزان متقاضیان میزبانی مسابقات بین المللی کشتی در دنیا، بدلیل محدودیت های مالی و اجرایی موجود، طرح برگزاری مشترک رویدادهای بین المللی کشتی را به صورت مشارکتی میان کشورهای متقاضی ارائه کرد که تمامی اعضای هیات رئیسه اتحادیه جهانی آن تائید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حال بر اساس طرح 'برگزاری مشارکتی'، ایران در سال 2020 میلادی میزبانی مسابقات کشتی آزاد را برعهده خواهد داشت و فنلاند میزبان رقابت های کشتی فرنگی و زنان زیر 23 سال جهان می شود.
کشتی ایران از سال 2002 میلادی و پس از الزامی شدن همزمانی برگزاری مسابقات کشتی آزاد، فرنگی و زنان نتوانسته بود میزبانی رقابت های جهانی را برعهده بگیرد که این امر با پیگیری فدراسیون کشتی و اجرایی شدن طرح 'برگزاری مشارکتی' محقق شد.
سیاست های لحاظ شده در طرح برگزاری مشترک مسابقات بین المللی کشتی در هفت مورد بیان شده است.
- کشورهای متقاضی برگزاری مسابقات بین المللی به صورت مشارکتی (دو یا سه کشور) می توانند مسابقات را بصورت مشترک برگزار کنند.
- چگونگی برگزاری مسابقات باید در قالب تفاهم نامه ای مشترک میان کشورهای مشارکت کننده که بصورتی شفاف تقسیم بندی مسئولیت ها در آن بیان شد، تعریف شود.
- برای برگزاری مناسب مسابقات و انجام هماهنگی های لازم کمیته اجرایی مشترکی میان کشورهای مشارکت کننده تشکیل شود.
- نحوه استفاده از ظرفیت های تبلیغاتی محیطی باید از سوی کشورهای مشارکت کننده به نسبت مشخصی در تفاهم نامه ذیربط تعیین شده باشد.
- اسامی کشورهای مشارکت کننده در تقویم اتحادیه بعنوان کشورهای برگزار کننده ( کشور میزبان- کشور یا کشورهای مشارکت کننده) مسابقه مربوطه گنجانده شود.
- یک نسخه از تفاهم نامه مشترک کشورهای ذیربط، به اتحادیه جهانی کشتی ارسال شود.
- درصورت بروز هرگونه اختلاف، اتحادیه جهانی کشتی مرجع حل اختلاف است.
برگزاری مشترک سومین دوره جام باشگاه های کشتی آزاد و فرنگی جهان با مشارکت ایران با دو کشور اوکراین و مجارستان نمونه ای موفق از برگزاری مشترک مسابقات است که در آذر ماه سال گذشته برگزار شد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۹۴۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تیم فوتبال امیدهای عراق راهی المپیک شد/ اندونزی در یک قدمی المپیک

به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی فوتبال عراق موفق شد در دیدار رده بندی جام ملت‌های زیر ۲۳ سال فوتبال آسیا با نتیجه ۲ بر یک از سد اندونزی عبور کند و جواز حضور در المپیک ۲۰۲۴ پاریس را کسب کند.

مسابقات جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا به میزبانی کشور قطر برگزار می‌شود و ۳ تیم برتر این بازی‌ها جواز حضور در المپیک را کسب کردند. پیش از این تیم‌های ژاپن و ازبکستان با رسیدن به دیدار نهایی حضور خود را در المپیک پاریس قطعی کرده بودند و امروز هم عراق با برتری برابر اندونزی توانست علاوه بر کسب عنوان سومی آسیا، راهی المپیک شود.

اندونزی هم به دیدار پلی آف این بازی‌ها صعود کرد و باید به مصاف گینه برود تا تکلیف آخرین تیم صعود کننده به المپیک مشخص شود.

دیدار نهایی جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا فردا جمعه ساعت ۱۹ بین تیم‌های ژاپن و ازبکستان برگزار خواهد شد.

تیم‌های حاضر در المپیک ۲۰۲۴ به شرح زیر است:
فرانسه به عنوان میزبان به طور مستقیم جواز حضور در این بازی‌ها را کسب کرد.
قاره اروپا: اسپانیا، رژیم صهیونیستی، اوکراین
قاره آسیا: ازبکستان، ژاپن، عراق
کونکاکاف: آمریکا، جمهوری دومینیکن
قاره آفریقا: مراکش، مصر، مالی
آمریکای جنوبی: پاراگوئه، آرژانتین
پلی آف آسیا و آفریقا: هر کدام از قاره‌های آسیا و آفریقا ۳ سهمیه و نیم دارند و تیم اندونزی که عنوان چهارمی آسیا کسب کرده است باید هفته آینده (۲۰ اردیبهشت) به مصاف گینه برود تا تکلیف ۱۶ تیم حاضر در این رقابت‌ها مشخص شود.

گروه بندی مسابقات المپیک ۲۰۲۴ به شرح زیر است:

گروه A: فرانسه، آمریکا، برنده پلی آف آسیا و آفریقا (اندونزی یا گینه) نیوزلند
گروه B: آرژانتین، پاراگوئه، عراق، اوکراین
گروه C:نایب قهرمان آسیا (ازبکستان یا ژاپن) ، اسپانیا، مصر، دومینیکن
گروه D: قهرمان آسیا (ازبکستان یا ژاپن)، پاراگوئه، مالی، رژیم صهیونیستی

مسابقات فوتبال المپیک پاریس از تاریخ ۳ مرداد ۱۴۰۳ آغاز خواهد شد و تا ۱۹ مرداد ادامه می‌یابد.

تیم ملی فوتبال زیر ۲۳ سال ایران که با هدایت رضا عنایتی در مسابقات مقدماتی زیر ۲۳ سال آسیا شرکت کرده بود با حذف زودهنگام از این مسابقات، حتی نتوانست جواز حضور در دور نهایی جام ملت‌های آسیا را کسب کند تا حسرت فوتبال ایران برای راهیابی به المپیک ۵۲ ساله شده باشد.

کد خبر 6095313

دیگر خبرها

  • نفرات برتر شش وزن نخست رقابت‌های کشتی آزاد نونهالان قهرمانی کشور
  • آخرین شانس کشتی آزاد به المپیک می‌رسد/ جدال سخت سرلک با مدعیان
  • تیم فوتبال امیدهای عراق راهی المپیک شد/ اندونزی در یک قدمی المپیک
  • صعود مدعیان به نیمه‌نهایی رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی
  • برگزاری رقابت های هفته چهارم مسابقات اسبدوانی فصل بهاره شهرستان گنبدکاووس
  • احتمال انصراف ریاض از میزبانی مسابقات کشتی
  • نماینده خراسان شمالی در رقابت‌های امیدهای کشور مشخص شد
  • رقابت ۶۵۰ دانش‌آموز یزدی در مسابقات قرآن، عترت و نماز استان یزد
  • همدان میزبان رقابت‌های انتخابی تیم ملی وزنه‌برداری
  • یزد؛ میزبان مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های آسیا